Rolsteigers


Rolsteigers voor alle toepassingen
ABC Steigers heeft een zeer uitgebreid gamma aan aluminium rolsteigers. Een rolsteiger kopen voor professioneel gebruik of voor doe-het-zelf en particulier gebruik? Bij ABC Steigers bent u aan het juiste adres! Wij bieden rolsteigers aan voor ieders budget.

Onze aluminium rolstellingen zijn uitermate geschikt voor schilderwerken, onderhoudswerken, renovatie en installatiewerken. Afhankelijk van de toepassing kan u kiezen uit diverse type rolsteigers: rolsteiger standaard smal75 cm, rolsteiger standaard breed 90 cm en rolsteiger standaard breed 135 cm zijn geschikt voor professioneel gebruik.

De rolsteigers met voorloopleuning zijn conform de nieuwe norm voor de Nederlandse markt (januari 2018). De voorloopleuningen zijn ook los verkrijgbaar zodat u makkelijk uw huidige rolsteiger kan aanpassen.

Degelijke rolsteigers aan betaalbare prijzen!
Een rolsteiger wordt opgebouwd volgens een modulair systeem waardoor u de rolsteiger eenvoudig in de hoogte kan opbouwen. Een aluminium stelling is bovendien gemakkelijk te monteren en demonteren. Diverse werkhoogtes en platformlengtes zijn mogelijk.

De steigers worden van hoogwaardig lichtgewicht aluminium gemaakt. De horizontale sporten van de opbouwframes zijn voorzien van een antislipprofiel. De platforms zijn om de 28 cm verplaatsbaar. U heeft de keuze tussen een lichtgewicht, fiberdeck platform of een platform met antislip betonplex. De wielen zijn dubbel geremd en naargelang het model in hoogte verstelbaar of vast.

Onze aluminium rolsteigers worden voornamelijk gebruikt bij het uitvoeren van lichte en middelzware werkzaamheden zoals schilderwerk of het aanbrengen van verlichting of technieken. Wij leveren rolsteigers aan bedrijven, maar ook voor particulieren zijn onze rolsteigers erg geschikt.

ABC Steigers levert rolsteigers en kamersteigers van hoge kwaliteit met een lange levensduur.

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel 0638220676